Wandelzoektocht Vlaamse Kring 2017

Wandelzoektocht Vlaamse Kring 2017

Wandelzoektocht Vlaamse Kring 2017

Naar goede traditie organiseert de Vlaamse Kring Tielt-Winge (met medewerking van T.T.K en ZV Ros Beiaard) haar jaarlijkse wandelzoektocht. Tot en met zondag 24 september kunnen speurneuzen op pad om de vragen op te lossen, al dan niet aan de hand van bijgeleverde foto's. De organisatoren kozen dit jaar voor Tielt om de tocht uit te stippelen.

Praktische gegevens

De zoektocht loopt van 11 juli tot en met 24 september. Deelname kost 6 euro. Alle verdere informatie kan u terugvinden in de deelnamebundel die u krijgt bij uw inschrijving. Inschrijven kan op de volgende plaatsen.

  • Cafetaria sporthal 't Solveld (Ralisweg 17, Tielt-Winge - iedere weekdag vanaf 12u / weekend vanaf 10u / maandag gesloten).
  • Café Berg en Dal (Blerebergstraat 50, Tielt-Winge - iedere weekdag vanaf 14u / weekend vanaf 10u / maandag gesloten).

Prijsuitreiking

Er zijn tal van mooie prijzen te winnen. De hoofdprijs is een ballonvaart.
De prijsuitreiking vindt plaats op zaterdag 30 september in zaal 't Jongensschool in Tielt-Winge. Aansluitend kan u deelnemen aan de jaarlijkse Quizavond. Meer info: Vlaamse Kring Tielt-Winge: Paul Elsen - 016 63 58 78 of paul_elsen@hotmail.com.Meer nieuws van Vlaamse Kring Tielt-Winge

dinsdag 11 juli 2017 Wandelzoektocht Vlaamse Kring 2017

Over Vlaamse Kring Tielt-Winge

Vlaamse Kring Tielt-Winge
De Vlaamse Kring is een culturele vereniging, die al meer dan 35 jaar aan activiteiten deelneemt en zelf activiteiten organiseert in Tielt-Winge. Deze activiteiten zijn onder anderen Solavonden, zoektochten, toneelbezoeken en wandelingen.

Oude Tiensebaan 24 , 3390 Tielt-Winge

016 63 58 78

Meer informatie