Vanmol Interieur en decoratie opent feestelijk het kerstseizoen

Vanmol Interieur en decoratie opent feestelijk het kerstseizoen

Vanmol, dé referentie in decoratie en interieur voor Boutersem -en ver daarbuiten- opent haar kerstafdeling.  Op vrijdag 4 november knipt Mia Smets, Boutersems schepen van cultuur het lintje van de vernieuwde kerstafdeling door.  De officiële opening is ook het startschot voor Vanmol’s jaarlijkse kerstevent.  Klanten uit alle windstreken zijn dan ook welkom tijdens de avonden tussen 4 en 7 november voor een drankje, een zoetje en een pak interieurideeën.

Vanmol interieur staat doorheen het jaar garant voor een eclectische keuze aan interieur en decoratie stukken. Van expressieve wandversiering over meubels tot toegankelijke juwelen en verlichting.  De collectie is steeds in beweging, met liefde overzien door huisstylisten Ingrid en Justine.  De nieuwe kerstvoorstelling is een weergave van de meest recente trends in kerstdecoratie. U bent van harte welkom om ze te komen ontdekken.

Openinguren Opendeur:

Vrijdag 4 november       17u00 - 20u00
Zaterdag 5 november  14u00 - 19u00
Zondag 6 november     13u00 - 18u00
Maandag 7 november  14u00 - 19u00Meer nieuws van Vanmol Interieur Decoratie Texaco

woensdag 2 november 2016 Vanmol Interieur en decoratie opent feestelijk het kerstseizoen

Over Vanmol Interieur Decoratie Texaco

Vanmol Interieur Decoratie Texaco
Vanmol interieur staat doorheen het jaar garant voor een eclectische keuze aan interieur en decoratie stukken. Van expressieve wandversiering over meubels tot toegankelijke juwelen en verlichting. De collectie is steeds in beweging, met liefde overzien door huisstylisten Ingrid en Justine. De nieuwe kerstvoorstelling is een weergave van de meest recente trends in kerstdecoratie.

Leuvensesteenweg 425, 3370 Boutersem

016 73 36 28

http://www.vanmolboutersem.be/

Meer informatie