Maak van Hageland Online de grootste vlooienmarkt ooit!

Maak van Hageland Online de grootste vlooienmarkt ooit!

Hageland Online is er ook voor de bezoekers van het platform. Niet alleen kan je op een intuïtieve manier snuisteren tussen de aanbiedingen, je kan er al even gemakkelijk zelf aanbiedingen opzetten. Het is niet alleen gratis, het is ook voor eigen publiek.

Want dat is toch wel een beetje een nadeel van een algemene webstek waar je je aanbiedingen kan plaatsen. Ofwel zijn er kosten verbonden, ofwel krijg je niet dadelijk reactie op een kleinere aanbieding omdat de afstand om te komen kijken net dat tikkeltje te groot is. Neen, met een platform voor en door Hagelanders passen we hier graag een mouw aan.

Iedereen heeft wel wat objecten in huis die eigenlijk niet meer dienstig zijn, maar toch te goed om in het afvalcircuit te duwen. Een oude tablet wegens een nieuwe onder de kerstboom? Een tweedehandsauto wegens nieuwe job met wagen? Een schilderij op zolder wegens smaak veranderd? Kinderfietsje in de garage wegens gebruiker uitgegroeid? Je ziet, mogelijkheden te over om te koop te zetten.

Als eerste

Moet je even de aanbiedingen verzamelen en een goede foto van maken. Zorg er voor dat de achtergrond zo neutraal mogelijk is. Je tablet, schilderij, auto en fiets moeten goed opvallen. Daarna moet je een goede beschrijving maken. Vertel in enkele zinnen iets over het object, laat de zoekende potentiële koper smaak krijgen. Vergeet niet om ook enkele eigenschappen van wat je gaat plaatsen in een lijstje op te sommen. Hoeveel geheugen? Hoeveel kilometer? Is de kader inbegrepen? Welke maat van frame? En welke prijs ga je vragen?

Als tweede

Moet je voor jezelf een profiel aanmaken op Hageland Online. Dat is eenvoudig door eerst rechtsboven op “aanmelden” te klikken. Daar krijg je vanzelf de keuze om een profiel aan te maken. Enkele velden invullen en op de e-mail ter bevestiging klikken. Dan kan je inloggen en dadelijk via de groene knop aanbiedingen doorklikken naar het de zoekertjes hoek in Hageland Online. Je zal merken dat je huiswerk niet voor niets is geweest. Voor elk zoekertje vraagt men al deze genoteerde gegevens. Vergeet niet om je foto op te laden.

Als derde

Surf naar de shopping van Hageland Online. Je kan er eerst even je eigen zoekertje bekijken. Maar het is natuurlijk de bedoeling dat iedereen je zoekertje bekijkt. Het platform zelf zorgt op tijd en stond voor de nodige communicatie. Maar je kan het zelf een handje helpen door persoonlijk even de URL te kopiëren en te plakken in je eigen Facebook, Twitter, dan wel door te sturen naar je vrienden. Als iedereen even collegiaal de mouwen opstroopt, dan wordt Hageland Online de grootste vlooienmarkt ooit!Meer nieuws van Unizo Hageland Vzw

woensdag 19 juli 2017 Bekkevoort viert Dwars door het Hageland
dinsdag 17 mei 2016 Middenstand Staatsbaan Bekkevoort viert einde van de wegenwerken met een zoektocht!
zaterdag 12 maart 2016 Om 15 uur serveren we de eerste aperitiefjes
donderdag 10 maart 2016 UNIZO HAGELAND VERWENT DE KINDEREN
vrijdag 4 december 2015 Het Zwak Moment
dinsdag 1 december 2015 KERSTMARKT LINTER : 12 & 13 december
woensdag 2 september 2015 Ijs scheppen belangrijker dan Rock Werchter
vrijdag 10 juli 2015 Dit was de Tour de France 2015 in Meensel-Kiezegem
woensdag 1 juli 2015 Als de “Tour” op 6 juli in Hageland passeert, dan is het feest!
dinsdag 30 juni 2015 Kortenaken feest op 5 juli
donderdag 25 juni 2015 Werken aan een ‘gezond’ bedrijf is de moeite waard
dinsdag 23 juni 2015 Vrijdag, allen naar de After Work Party in Tienen
donderdag 18 juni 2015 Zondag is open museumdag in Hageland
dinsdag 16 juni 2015 Hagelander Ludo Devos voorzitter Unizo Vlaams-Brabant en Brussel
donderdag 11 juni 2015 Unizo gaat zaterdag congressen…
dinsdag 9 juni 2015 Het tweede Tiense Ondernemerscafé is nabij!
donderdag 28 mei 2015 Een helpende hand voor webshops
donderdag 21 mei 2015 Meer uit je website halen, een geslaagde avond
woensdag 20 mei 2015 D.V.L Consult vindt een nieuwe stek in Sint-Joris-Winge
dinsdag 19 mei 2015 Sluit je nog snel aan bij “Klantenbeleving: scoren met uw dienstverlening”

Over Unizo Hageland Vzw

Unizo Hageland Vzw
UNIZO Hageland behartigt de ondernemersbelangen bij de overheid, in de media, bij de publieke opinie en bij de andere sociale partners. UNIZO geeft aan de leden advies, informatie en organiseert opleidingen en netwerking.

Butschovestraat 26, 3384 Glabbeek

+32 16 43 50 50

+32 487 73 70 02

http://www.unizo-hageland.be

Meer informatie