Leg een geschenkmand van Fruit Vanhellemont onder de kerstboom!

Leg een geschenkmand van Fruit Vanhellemont onder de kerstboom!

Als je de bedrijfsnaam hoort, dan denk je dat je bij Vanhellemont alleen maar terecht kan voor appels en peren. Die zijn er ook, maar er is nog veel meer te vinden in de shop in Meensel-Kiezegem. Deze shop is met de aankomende feesten ook uitzonderlijk op zaterdagnamiddag geopend!

Eigen lekkernijen

Naast het telen van de klassieke appels en peren, brengt Fruit Vanhellemont een uitgebreid gamma producten op basis van deze appels en peren op de markt. De confituren zijn de meest voor de hand liggende producten, maar er staat in de shop naast de klassieke vruchtensappen, ook jenever van peren, perenadvocaat, apelcider en appelthee. Wie met een beetje nostalgie nog aan de kerstdiners van grootmoeder terugdenkt, die moet zeker eens de opgelegde zoet zure peertjes proberen. En wist je dat er ook pralines met stukjes peer bestaan? Zeker eens proeven!

Streekproducten

Naast de eigen producten, verkoopt Vanhellemont ook andere lekkere streekproducten uit het prachtige Hageland. Ze worden persoonlijk door Mario en Gert uitgekozen. Met als criterium: “Wij moeten er van overtuigd zijn dat het lekker is,” klinkt het bijna gelijktijdig uit hun beider mond. Daarnaast wordt er ook gezocht naar streekbieren, -wijnen en lekkernijen die je niet zomaar in een warenhuis kan kopen. De streekproducten bij Vanhellemont hebben vaak iets uniek. Een ideaal startpunt voor een verkenning van het mooie Hageland.

Geschenkmanden

Vanhellemont verkoopt geschenkmanden met die streekproducten. Door hun resolute keuze voor de beste en meest unieke streekproducten, hebben al hun streekmanden een uniek karakter. In de winkel staat er steeds een groot aantal mandjes klaar. Maar je kan ook ter plaatse mandjes laten samenstellen. Je kan dan à la carte kiezen uit het ruimste assortiment aan streekproducten in het Hageland. Het moet bovendien niet altijd een mandje zijn, er is ook een ruime aanbod aan verpakkingsmateriaal die je tal van mogelijkheden geeft. Gert verklaart glimlachend: “Waarom niet eens een winkelmandje of een ijsemmer?”

Een geschenkmand via de webshop?

Sinds kort worden de geschenkmanden ook aangeboden via een webshop. Zo kan je thuis rustig je keuze maken. Je kan een voorbeeldmand kiezen en via de opmerkingen eventueel wat wijzigen aan de mand. Of het kan net andersom. Je kiest enkel de producten die je zeker in de geschenkmand wilt en je geeft het bestedingsbedrag door via de opmerkingen. Dan zorgen Mario en Gert voor de creatieve samenstelling.

Wees er tijdig bij

De kerst- en nieuwsjaarsperiode zorgt natuurlijk voor topdagen. Er is geen uiterste besteldatum, maar als men te lang wacht, kan het al wel eens zijn dat er een product uitverkocht is. Deze geschenkmanden kunnen zowel als relatiegeschenk voor bedrijven dienen. Maar ook lokale verenigingen die hun (bestuurs)leden in de watten willen leggen, kunnen met een streekmand scoren. En uiteraard kan iedereen deze geschenkmanden perfect onder de kerstboom leggen. Niets is zo mooi als een Hagelands smaakavontuur als cadeau. Alleen oppassen dat je deze niet te dicht bij de open haard zet, er moesten maar eens pralines in zitten...

Hier kan je alvast kiezen!Meer nieuws van Unizo Hageland Vzw

woensdag 19 juli 2017 Bekkevoort viert Dwars door het Hageland
dinsdag 17 mei 2016 Middenstand Staatsbaan Bekkevoort viert einde van de wegenwerken met een zoektocht!
zaterdag 12 maart 2016 Om 15 uur serveren we de eerste aperitiefjes
donderdag 10 maart 2016 UNIZO HAGELAND VERWENT DE KINDEREN
vrijdag 4 december 2015 Het Zwak Moment
dinsdag 1 december 2015 KERSTMARKT LINTER : 12 & 13 december
woensdag 2 september 2015 Ijs scheppen belangrijker dan Rock Werchter
vrijdag 10 juli 2015 Dit was de Tour de France 2015 in Meensel-Kiezegem
woensdag 1 juli 2015 Als de “Tour” op 6 juli in Hageland passeert, dan is het feest!
dinsdag 30 juni 2015 Kortenaken feest op 5 juli
donderdag 25 juni 2015 Werken aan een ‘gezond’ bedrijf is de moeite waard
dinsdag 23 juni 2015 Vrijdag, allen naar de After Work Party in Tienen
donderdag 18 juni 2015 Zondag is open museumdag in Hageland
dinsdag 16 juni 2015 Hagelander Ludo Devos voorzitter Unizo Vlaams-Brabant en Brussel
donderdag 11 juni 2015 Unizo gaat zaterdag congressen…
dinsdag 9 juni 2015 Het tweede Tiense Ondernemerscafé is nabij!
donderdag 28 mei 2015 Een helpende hand voor webshops
donderdag 21 mei 2015 Meer uit je website halen, een geslaagde avond
woensdag 20 mei 2015 D.V.L Consult vindt een nieuwe stek in Sint-Joris-Winge
dinsdag 19 mei 2015 Sluit je nog snel aan bij “Klantenbeleving: scoren met uw dienstverlening”

Over Unizo Hageland Vzw

Unizo Hageland Vzw
UNIZO Hageland behartigt de ondernemersbelangen bij de overheid, in de media, bij de publieke opinie en bij de andere sociale partners. UNIZO geeft aan de leden advies, informatie en organiseert opleidingen en netwerking.

Butschovestraat 26, 3384 Glabbeek

+32 16 43 50 50

+32 487 73 70 02

http://www.unizo-hageland.be

Meer informatie