Brei met Hageland Online een verlengstuk aan je solden

Brei met Hageland Online een verlengstuk aan je solden

De solden zijn volop aan de gang. Allicht hangen in je winkel de nodige gekleurde bolletjes op de gesoldeerde producten. En als je de gelukkige eigenaar bent van een webshop, dan zal daar ook wel een soldenhoekje ingericht zijn. Vandaag biedt Hageland Online een unieke kans om deze producten extra in de kijker te zetten…

Het splinternieuwe shopgedeelte in het platform is tegelijkertijd eenvoudig, maar ook handig om een product extra in de kijker te zetten. Het werkt productgericht en is opgebouwd als een etalage. Bezoekers kunnen door de aanbiedingen bladeren. Daarnaast is het niet echt een zelfstandige webshop. De verschillende productfiches geven de mogelijkheid om rechtstreeks naar de productpagina van je webshop te verwijzen, dan wel om je fysieke winkel aan te geven.

Goesting

Shoppen op Hageland Online moet bezoekers goesting geven. Dus, neem even de tijd om een aantal in het oog springende producten toe te voegen vanuit je bedrijfsaccount. Wij van Hageland Online gaan de komende weken serieus deze etalage promoten bij (potentiële) bezoekers. Een service die u niets kost, maar wel serieus voordeel kan opleveren.

Stap 1 : Verzamel de nodige gegevens

Dit doe je best vooraf, om te voorkomen dat je tijdens het invoeren van de producten in het platform vastloopt. Alles begint uiteraard met een goede foto. Kies of maak er eentje waar je product goed uitkomt. Opteer voor een neutrale achtergrond in één kleur. De kleur moet ook sterk afwijken van het product. Een groene kikker zet je niet voor groen behang, wel in een witte omgeving.

Daarnaast heb je wat info nodig. De omschrijving van je product. Doe dat in enkele korte zinnetjes waarmee je wat sfeer schept. Met een minilijstje kan je dan weer de eigenschappen kort en overzichtelijk op een rijtje zetten. Uiteraard is er een prijs en eventueel – het is toch solden voor iets – een promotieprijs. Staat je product ook op je webshop, noteer dan even de unieke URL die naar die productpagina leidt. Heb je dit klaar, dan kan je starten met het invoeren van de gegevens.

Stap 2 : log in op Hageland Online voor het invoeren

De weg naar de login, die ken je ondertussen wel al. Als je op je eigen startpagina komt heb je sinds de nieuwe versie de keuze uit twee blokken. Het nieuws kennen we al, maar laten we vandaag links liggen. Je kiest voor de rechter blok ‘producten verkopen’. Klik nog eens door op de oranje startbutton en het ingavescherm komt te voorschijn.

Hier wijst het zich bijna vanzelf. Bij logo toevoegen kan je de productfoto opladen. Productnaam hoeft geen uitleg, maar je kan deze misschien ook een extra vermelding geven ‘nu met korting’. Kies je verkopende organisatie en ook de categorie waaronder je product kan vallen. De uitleg komt in de beschrijving, begin eerst met de volle tekst en zet daarna de overzichtslijstjes. Uiteraard komt daarna de prijs en de kortingsprijs. Als je wilt dat de korting actief is, moet je wel de checkbox aanvinken.
Vervolgens heb je een nieuwe keuze. Ofwel laat je de geïnteresseerden via het contactformulier bij je uitkomen, dan moet je niets doen, enkel nog op opslaan klikken. Ofwel wil je het ingevoerde product koppelen aan je webshop, dan moet je de voorgestelde keuze aanpassen. Je krijgt dan een veld waar je de juiste URL kan invullen. Nog even op ‘product opslaan’ klikken en je kan aan het volgende vakje van je digitale etalage beginnen. Succes!Meer nieuws van Unizo Hageland Vzw

woensdag 19 juli 2017 Bekkevoort viert Dwars door het Hageland
dinsdag 17 mei 2016 Middenstand Staatsbaan Bekkevoort viert einde van de wegenwerken met een zoektocht!
zaterdag 12 maart 2016 Om 15 uur serveren we de eerste aperitiefjes
donderdag 10 maart 2016 UNIZO HAGELAND VERWENT DE KINDEREN
vrijdag 4 december 2015 Het Zwak Moment
dinsdag 1 december 2015 KERSTMARKT LINTER : 12 & 13 december
woensdag 2 september 2015 Ijs scheppen belangrijker dan Rock Werchter
vrijdag 10 juli 2015 Dit was de Tour de France 2015 in Meensel-Kiezegem
woensdag 1 juli 2015 Als de “Tour” op 6 juli in Hageland passeert, dan is het feest!
dinsdag 30 juni 2015 Kortenaken feest op 5 juli
donderdag 25 juni 2015 Werken aan een ‘gezond’ bedrijf is de moeite waard
dinsdag 23 juni 2015 Vrijdag, allen naar de After Work Party in Tienen
donderdag 18 juni 2015 Zondag is open museumdag in Hageland
dinsdag 16 juni 2015 Hagelander Ludo Devos voorzitter Unizo Vlaams-Brabant en Brussel
donderdag 11 juni 2015 Unizo gaat zaterdag congressen…
dinsdag 9 juni 2015 Het tweede Tiense Ondernemerscafé is nabij!
donderdag 28 mei 2015 Een helpende hand voor webshops
donderdag 21 mei 2015 Meer uit je website halen, een geslaagde avond
woensdag 20 mei 2015 D.V.L Consult vindt een nieuwe stek in Sint-Joris-Winge
dinsdag 19 mei 2015 Sluit je nog snel aan bij “Klantenbeleving: scoren met uw dienstverlening”

Over Unizo Hageland Vzw

Unizo Hageland Vzw
UNIZO Hageland behartigt de ondernemersbelangen bij de overheid, in de media, bij de publieke opinie en bij de andere sociale partners. UNIZO geeft aan de leden advies, informatie en organiseert opleidingen en netwerking.

Butschovestraat 26, 3384 Glabbeek

+32 16 43 50 50

+32 487 73 70 02

http://www.unizo-hageland.be

Meer informatie