Or Tea? Theeproeverij in Aarschot

Or Tea? Theeproeverij in Aarschot

Kom de heerlijke thee van Or Tea? ontdekken bij Matsici. Op zondag 22 maart organiseren we weer een theeproeverij. Deze keer pakken we het iets anders aan en breiden we uit: de proeverij zal doorgaan in Den Abricot op het Schaluin in Aarschot.

Or Tea? staat voor topkwaliteit in een superleuke verpakking en dat is ook waar we met Matsici voor willen staan. Zelfs de theebuiltjes bevatten een topkwaliteit van thee en bovendien zijn ze biologisch afbreekbaar. 

Kom ze zelf ontdekken en stuur een mailtje om je in te schrijven! We voorzien een goodie bag voor elke deelnemer en deze keer wordt er ook nog een extraatje voorzien...


Meer nieuws van Thee met een Verhaal

woensdag 26 augustus 2015 De Chai Lattes zijn er!
woensdag 3 juni 2015 Hoe je lekker gezond kunt drinken tijdens hete zomermaanden!
woensdag 25 februari 2015 Or Tea? Theeproeverij in Aarschot
woensdag 11 februari 2015 Hoe zet je nu het perfecte kopje thee?
woensdag 4 februari 2015 Workshop: Iced Tea maken

Over Thee met een Verhaal

Thee met een Verhaal
Of je nu een ware thee-addict bent, of graag met een kopje ‘s avonds een goed boek leest, Matsici zorgt ervoor dat je niet zomaar een thee voor je hebt. Bij ons vind je enkel thee van topkwaliteit. Ontdek ook ons thee abonnement! De thee en infusies van Or Tea? zijn niet alleen overheerlijk en van supergoede kwaliteit (zelfs de builtjes!), ze zien er ook nog eens leuk uit. Enerzijds heb je de klassieke Chinese thee collectie, die zowel groene, witte, zwarte als Oolong thee bevat en daarnaast nog tal van kruiden- en fruitinfusies. Voor elke smaak wat wils dus. Heb je al eens een theebloesem zien ontluiken? De Natural Tea Blossoms zijn ook een ware aanrader, en eveneens puur & lekker. Waar de mannen van Or Tea? graag mee uitpakken is de Matcha Twist en Shake. Want de ideala matcha thee drink je toch ook met Japans water? We horen heel graag jullie mening. Matsici is ook meer dan zomaar een thee webshop, we organiseren op regelmatige basis theeproeverijen (in Aarschot, of op locatie), workshops en als je graag hebt dat we op jouw evenement een demo geven, dan doen we dat met heel veel plezier. Gezondheid, ontspanning en genieten zijn onze keywords, want er is al stress genoeg in het dagelijks leven, nietwaar?

Leuvensestraat 8, 3200 Aarschot

0499541554

+32499541554

http://www.theemeteenverhaal.eu

Meer informatie