Ik zoek een

in
Straffe Streek Logo

Straffe Streek

Straffe Streek promoot en ondersteunt de beste streekeigen producten uit de provincie.

Provincieplein 1, 3010 Leuven

+32 16 26 72 28

http://www.straffestreek.be

Vind ons op Facebook

Vind ons op Twitter

Nieuws van Straffe Streek

Infoavond nieuwe wetgeving etikettering

 • 26 november 2014
 • Straffe Streek
 • Leuven

Streekproducten organiseert ism Steunpunt Hoeveproducten een infoavond voor de nieuwe wetgeving rond etikettering bij voedingsproducten. Wil je je als bedrijf inschrijven voor deze infosessie in Leuven, klik dan snel door op de link.

lees meer

Straffe Zomer Jackpot

 • 01 juli 2014
 • Straffe Streek
 • Leuven

Speel mee met straffe zomer jackpot en maak kans op prachtige prijzen! Samen met onze Straffe Zomer Promo die op dit moment in een aantal deelnemende verkooppunten loopt, kan je tot 15 juli ook bij ons terecht om online mee te genieten van deze mooie promo-artikels.Meer zelfs, wij geven als hoofdprijs een heerlijk, verrassend diner weg in Brouwerij De Kroon. Na een geleid bezoek aan de brouwerij, door vermaard bierprof Freddy Delvaux, kan je met 5 vrienden de voeten onder tafel schuiven en genieten van een diner streekproducten, pimped by Jeroen De Pauw. Als toetje komt Jeroen ook zelf even tot bij jullie aan tafel! Da's toch een hoofdprijs om 'u' tegen te zeggen. Mocht je de hoofdprijs niet wegkapen, maak je nog kans op één van de drie andere prijzen: een gigantisch pakket, een megagroot pakket of simpelweg een groot pakket met deelnemende producten uit de zomer promo! En krijg je van al dat spelen gewoon al zin in al die heerlijke producten en promo-artikels? Spring dan even een deelnemend verkooppunt binnen en schaf ze gewoon aan! Iedereen winnaar! Een lijst van onze deelnemende verkooppunten vind je hier >>NEEM SNEL DEEL OP ONZE WEDSTRIJDPAGINA!<<

lees meer

Hoeve Proeven

 • 26 juni 2014
 • Straffe Streek
 • Leuven

Leer de Vlaams-Brabantse streekhoeves kennen Vlaams-Brabant is trots op zijn land- en tuinbouwers. Zij zorgen immers iedere dag voor topproducten op ons bord. Met ‘Hoeve Proeven’ nodigen we iedereen uit om te komen proeven van onze boerderijen. Iedereen kent onze tafeldruiven en ons wereldberoemd witloof. Nip van een topwijn uit het Hageland, pik een aardbeitje of framboosje mee of hou even halt bij een aardappelautomaat.‘Hoeve Proeven’ presenteert slechts een handvol van de vele boerderijen die Vlaams-Brabant rijk is. Er zijn nog vele land-en tuinbouwbedrijven te ontdekken met leuke terrasjes en hoevewinkeltjes. Hier vind je alvast de brochure. Veel lees-, beweeg- en smulplezier!

lees meer

Duivels assortiment

 • 06 juni 2014
 • Straffe Streek
 • Leuven

Vangramberen geeft duivels tintje aan assortiment Beenhouwerij Vangramberen geeft een duivels tintje aan zijn assortiment. Samen met Johan Claes van Brouwerij Broeder Jacob maakten ze een fameuze boerenpaté en kookworst.Er wordt bovendien gewerkt aan een Rode Duivelsalade die al dan niet aangepast zal worden naar de tegenstrever van de nationale ploeg. Voor de match tegen Rusland zal er bijvoorbeeld wodka aan de salade toegevoegd worden.Ook zal Vangramberen Hollandse kaas boycotten moesten de Rode Duivels tegen Nederland spelen. "Onze outfit zal ook aangepast worden", zegt Herman Vangramberen.

lees meer

Straffe streek zomerpromo

 • 05 juni 2014
 • Straffe Streek
 • Leuven

Zomerse promoties op tal van streekproducten Vanaf 23 juni staan onze streekhoekjes en –winkels helemaal op hun kop van onze straffe streek zomerpromo's. Na de aankoop van streekproducten ga je immers met een heleboel straffe promoties naar huis. Bovendien krijg je er een exclusieve draagzak gratis bij.Ben je op zoek naar een verkooppunt bij jou in de buurt? Kijk dan maar even hieronder: Snoezekado - AarschotHof van Vlaanderen - AarschotStad Aarschot Dienst ToerismeHet Streekhuis - BertemLouis Delhaize BertemPrima Croes - BoortmeerbeekBeenhouwerij Vangramberen - BoutersemStad Diest Dienst ToerismeWijndomein Hagegoud - GeetbetsStreekproductenwinkel GrimbergenStreekproductencentrum HallePrima HerneNieuwe Serre - HuldenbergDille & Délices - KeerbergenSariemarijs - Kortenaken't Vitamientje - LandenSlagerij Peeters - LandenVeeakker - LeuvenConfiserie Temmerman - LeuvenSjokolino - LubbeekFruit Vanhellemont - Meensel-KiezegemDe Hoprank - OpwijkJAVA Shop - Rotselaar't Spioletje - Scherpenheuvel-ZichemDe Voarenberg - TervurenToerisme TervurenLekker Hageland - Tielt-WingeSweet & Cosy - Vilvoorde

lees meer

Contacteer Straffe Streek

Heeft u een vraag voor Straffe Streek? Vul het onderstaande formulier in!