Ik zoek een

in
Reikihuisje Logo

Reikihuisje

Mijn passie is mensen een healing en/of coaching aanbieden zodat ze terug het leven vinden waarvan ze dromen of gedroomd hebben, al dan niet in combinatie met Reiki en bachbloesems. Bij de healing of coaching die ik met het Reikihuisje aanbied, wordt er steeds veel aandacht besteed aan de voor- en de nazorg.

Openingsuren
Maandag

op afspraak van 09:00 tot 19:00

Dinsdag

op afspraak van 09:00 tot 19:00

Woensdag

op afspraak van 09:00 tot 19:00

Donderdag

op afspraak van 09:00 tot 19:00

Vrijdag

op afspraak van 09:00 tot 19:00

Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Feestdag
gesloten

Nieuws van Reikihuisje

Jouw leven zoals jij het wilt

  • 24 oktober 2016
  • Reikihuisje
  • Averbode

Jij bent het waard om je leven te leiden zoals jij het wilt. Heb je hierbij hulp nodig, graag ga ik je hierin begeleiden. Neem vrijblijvend contact op. In licht en liefde. Micheline

lees meer

Zorgen voor jezelf

  • 30 januari 2015
  • Reikihuisje
  • Averbode

Weet dat jij, voor jezelf, de belangrijkste persoon in dit ganse Universum bent, want als jij er niet was, was het Universum anders, minder mooi, minder warm, minder geslaagd... Weet dan ook dat jij, en enkel jijzelf weet hoe je voor jezelf moet zorgen - iemand anders kan dit proberen, maar enkel jij weet wat jij nodig hebt... Besef dan dat zorgen voor jezelf heel belangrijk is.... Daarom enkele kleine raadgevingen om goed voor jezelf te zorgen : - wanneer iets niet goed aanvoelt, doe het dan niet; - zeg "gewoon" wat je denkt; - wees niet de persoon die enkel anderen pleziert, denk ook eens aan jezelf; - vertrouw je intuïtie; - zeg nooit iets "slechts" over jezelf, stuur dit niet het Universum in want wat je stuurt, krijg je terug; - geef nooit je dromen op, hoe moeilijk je het ook op dit moment hebt, blijf steeds dromen; - durf "NEEN" te zeggen - wees vriendelijk en lief voor jezelf, je verdient dat; - als je iets niet kunt veranderen, laat het dan los, ook al kost het je moeite en doet het je pijn; - zie dat het verleden nodig is geweest om je te brengen waar je nu bent en wees hier dankbaar voor; - vergeef en laat los; dit geeft je kracht; - blijf weg van drama en negativiteit en omring jezelf met positieve mensen en positiviteit. Miche(line)

lees meer

Contacteer Reikihuisje

Heeft u een vraag voor Reikihuisje? Vul het onderstaande formulier in!