Stilte retraite - rustgevende 3-daagse (6-8 februari 2016) om liefdevol in contact te komen met je angsten, verdriet, behoeftes, verlangens (Meldert (Hoegaarden))

Stilte retraite - rustgevende 3-daagse (6-8 februari 2016) om liefdevol in contact te komen met je angsten, verdriet, behoeftes, verlangens (Meldert (Hoegaarden))
Een rustgevende driedaagse winter retraite om te herbronnen...Enkel door stilte en dus ruimte in en rondom ons te creëren, kunnen we op zoek gaan naar wie we in wezen zijn en wat we werkelijk nodig hebben. Kunnen we tot rust komen, dieper tot onze eigen kern komen en al de rest loslaten. Geven we onszelf de kans om binnen een veilige en ondersteunende omgeving liefdevol in contact te komen met onze angsten, ons verdriet, onze behoeftes, onze verlangens, en deze te omarmen en te laten zijn. Om met verwondering, mededogen en liefde te kijken naar wat er in ons omgaat. In deze stilte retraite gaan we er drie dagen voor onszelf zijn en op zoek gaan naar datgene wat diep van binnen gehoord wil worden en aandacht wil.Deze stilte retraite wil jou op een laagdrempelige manier uitnodigen om in je lichaam thuis te komen en een stiltepunt te creëren. Uniek voor deze driedaagse is dat wij dit niet alleen doen via stilte momenten (stiltewandelingen en stapmeditaties, maaltijden in stilte, zen meditatie, ...), maar dat de stilte ook benaderd wordt via aardende, rustgevende en ontspannende vormen van yoga zoals herstellende yoga, yin yoga, ... Ook specifieke ademhalingsoefeningen en geleide meditaties zullen je helpen om in je lichaam te zakken, in balans te komen en toe te laten wat er in jou leeft. We verbinden ons met onszelf, maar tegelijkertijd zullen er ook voldoende momenten zijn om ons verhaal te doen en ons tevens te verbinden met de ander - het kan enorm helend en ondersteunend zijn om je gedragen te weten door de andere aanwezige deelnemers binnen de groep.Geef jezelf de stilte cadeau. Voor een frisse en nieuwe kijk op de dingen. Deze stilte retraite voor iedereen toegankelijk, je hoeft geen ervaring te hebben met yoga, meditatie of andere vormen van lichaamswerk.Start: zaterdag 6 februari om 10u
Einde: maandag 8 februari om 17u
Locatie: de Schuur van Babel, Babelomstraat 5, 3320 Meldert (Hoegaarden), www.deschuurvanbabel.be
Organisatie: Praktijk Oogstmaan
Docente: Caroline Rausch
Kostprijs: €275 (incl. 2 overnachtingen, alle maaltijden, drank en versnaperingen tijdens de pauzes en 3 dagen begeleiding).
Info en inschrijvingen: http://www.praktijkoogstmaan.be/retraites/stilte-retraite/ 


Meer nieuws van Praktijk Oogstmaan

donderdag 3 december 2015 Restorative yoga bij fysieke, emotionele en mentale vermoeidheid of uitputting. Schrijf nu in voor de lessenreeksen vanaf januari.
zondag 8 november 2015 1-op-1 stresscounseling bij Praktijk Oogstmaan
dinsdag 22 september 2015 Stilte retraite - rustgevende 3-daagse (6-8 februari 2016) om liefdevol in contact te komen met je angsten, verdriet, behoeftes, verlangens (Meldert (Hoegaarden))
woensdag 8 juli 2015 Yin yoga zomerreeks
maandag 5 januari 2015 Japanse yoga te Bost: start 10-lessenreeks op 13 januari 2015
zondag 30 november 2014 NIEUW: Zen meditatiegemeenschap Tienen
vrijdag 10 oktober 2014 NIEUW in Tienen: Introductie tot de zen meditatie (10-lessenreeks)
vrijdag 14 februari 2014 Praktijk Oogstmaan op Hageland Online

Over Praktijk Oogstmaan

Praktijk Oogstmaan
Praktijk voor yoga, meditatie en stresscounseling

Jongensschoolstraat 1, 3321 Outgaarden

http://www.praktijkoogstmaan.be

Meer informatie