1-op-1 stresscounseling bij Praktijk Oogstmaan

1-op-1 stresscounseling bij Praktijk Oogstmaan
Stresscounseling kan hulp/ondersteuning bieden bij: stress op het werk, het voorkomen van burn-out, burn-out, rouwverwerking, scheiding, verlies of verandering van werk, de geboorte van een kind, stress veroorzaakt door mantelzorg, ziekte, eenzaamheid, een ongedefinieerd verdriet of gemis, andere stress-gerelateerde contexten.

Stresscounseling helpt je om terug in je eigen kracht te gaan staan, weerbaarder te worden en om terug in balans te komen - op fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch vlak. Dit gebeurt op een holistische manier via een combinatie van gesprekken, ademhalingsoefeningen, ontspanningsoefeningen, meditatie, ...

Vanuit mijn brede achtergrond help ik je graag om binnen een veilige, open en vertrouwde omgeving op ontdekking te gaan naar jezelf, om mogelijkheden te onderzoeken, om dingen te verduidelijken, inzichten te verwerven, om ruimte te scheppen voor nieuwe mogelijkheden en hernieuwde inzichten ... en om jouw stress te verlichten of weg te nemen.

Meer info: zie http://www.praktijkoogstmaan.be/stresscounseling/particulieren/


Meer nieuws van Praktijk Oogstmaan

donderdag 3 december 2015 Restorative yoga bij fysieke, emotionele en mentale vermoeidheid of uitputting. Schrijf nu in voor de lessenreeksen vanaf januari.
zondag 8 november 2015 1-op-1 stresscounseling bij Praktijk Oogstmaan
dinsdag 22 september 2015 Stilte retraite - rustgevende 3-daagse (6-8 februari 2016) om liefdevol in contact te komen met je angsten, verdriet, behoeftes, verlangens (Meldert (Hoegaarden))
woensdag 8 juli 2015 Yin yoga zomerreeks
maandag 5 januari 2015 Japanse yoga te Bost: start 10-lessenreeks op 13 januari 2015
zondag 30 november 2014 NIEUW: Zen meditatiegemeenschap Tienen
vrijdag 10 oktober 2014 NIEUW in Tienen: Introductie tot de zen meditatie (10-lessenreeks)
vrijdag 14 februari 2014 Praktijk Oogstmaan op Hageland Online

Over Praktijk Oogstmaan

Praktijk Oogstmaan
Praktijk voor yoga, meditatie en stresscounseling

Jongensschoolstraat 1, 3321 Outgaarden

http://www.praktijkoogstmaan.be

Meer informatie