Harmonie uit Deurne-Diest valt in de prijzen op internationale wedstrijd in Italië

Harmonie uit Deurne-Diest valt in de prijzen op internationale wedstrijd in Italië

Op 7 april 2017 speelde Harmonie St.- Isidorus Deurne-Diest in het Palazzo dei Congressi, een prachtige zaal met 1000 zitplaatsen, in Riva del Garda Italië.
Met het verplichte werk “Radici Trentine” gevolgd door het vrij keuzewerk “Aqua” werd de harmonie, door een internationale jury met 88,58 % van de punten uitgeroepen tot grote winnaar van de prestigieuze “Flicorno d’Oro” in hun afdeling.
Hiermee laat zij 10 andere Europese orkesten achter zich.
Wie de kampioenen aan het werk wil zien kan dat tijdens hun Lenteconcert “Funiculi-Funicula” op vrijdag 28 april 2017 in het SOK in Deurne.Meer nieuws van Koninklijke Harmonie Sint-Isidorus Deurne-Diest

dinsdag 11 april 2017 Harmonie uit Deurne-Diest valt in de prijzen op internationale wedstrijd in Italië
dinsdag 5 april 2016 Lenteconcert - My Fair LADIES - K. Harmonie Sint Isidorus Deurne-Diest

Over Koninklijke Harmonie Sint-Isidorus Deurne-Diest

Koninklijke Harmonie Sint-Isidorus Deurne-Diest
Harmonie Sint Isidorus is een Harmonieorkest dat als voornaamste doelstelling heeft muzikanten samen te laten musiceren onder leiding van een professionele dirigent in een losse, gezellige sfeer om zo de passie van het bespelen van een instrument te delen. Wij geven voornamelijk luisterconcerten in ontmoetingscentra of culturele centra, maar luisteren ook bepaalde plechtigheden of evenementen op, kortom wij spelen op iedere muzikale activiteit die in het kader van onze vereniging past.

Hasseltsebaan 43, 3290 Deurne-Diest

003213664029

http://www.facebook.com/KHSintIsidorus/

Meer informatie