When the Ladies take over @ Intago

When the Ladies take over @ Intago

Een open bedrijfscultuur
Je job is een essentieel onderdeel van je leven, en een positieve cultuur zorgt er voor dat je elke dag uit je bed kan springen en graag kan komen werken. Zeker binnen een startup als de onze is het kweken van een open cultuur van levensbelang.

We vinden het belangrijk om de nodige aandacht te besteden aan cultuur binnen het Intago team. Zo hebben we bijvoorbeeld geen vaste start of einduren, iedereen werkt wanneer hij of zij wil. Werk je graag een dagje van thuis? Ook dat is geen enkel probleem. Onze vrijdag namiddag, die gebruiken we om bij te studeren, of te experimenteren met nieuwe technologieën. Wel gaan we samen aan de slag om onze teamdoelstellingen elke dag opnieuw te behalen, en onze grenzen te verleggen persoonlijk én als team.

Diversiteit Troef!
Trots kunnen wij zeggen dat de verdeling mannen-vrouwen verbeterd is, aangezien we maar liefst twee dames mogen verwelkomen! Voortaan zal Jana Broeckx paraat staan om er voor te zorgen dat jouw digitale uitdaging kan verwezenlijkt worden. Met een rugzak vol programmeerkunsten en een belangrijke dosis klantenliefde gaat zij aan de slag als developer. Op Elke kan je dan weer rekenen voor de begeleiding van jouw digitaal project. Zij neemt samen met Tom het customer experience én projectmanagement zwaard op, en combineert dit met de interne marketinguitdaging van Intago.

Hybride-model
Bij Intago werken we heel bewust volgens een hybridemodel: we geloven sterk in een mix van interne en externe medewerkers. Op slechts 9 maanden tijd stelden we een team samen met 8 voltijdse equivalenten, waarvan 5 interne teamleden. Een mooiere start konden we ons niet voorstellen.

Ook werken bij intago?
Wij zijn steeds op zoek naar leuke collega’s. Heb jij zin om deel uit te maken van een enthousiast, jong team en kan je iets in digitaal, marketing of customer experience? Heb je altijd al eens in een start-up willen werken? Stuur dan gerust je cv naar elke@intago.be en wie weet vul jij ons vrije plaatsje op in ons kantoor te Hasselt! 

Kom zeker ook eens kijken op de Starter & Technology Job Fair op 6 september op onze eigenste Corda Campus en maak kennis met het hele Intago-team!

 Meer nieuws van Intago

woensdag 1 maart 2017 8 Business modellen voor digitaal ondernemen
woensdag 22 februari 2017 Intago schenkt gratis website aan Meensel-Kiezegem
dinsdag 14 februari 2017 Zie jij jouw website nog graag? Leg haar dan eens goed in de watten voor Valentijn!
donderdag 9 februari 2017 En toen waren ze met zeven!
woensdag 26 oktober 2016 Intago present bij de finale van KMO Laureaat!
woensdag 5 oktober 2016 Intago is genomineerd voor KMO Laureaat!
dinsdag 4 oktober 2016 1 jaar Intago!
dinsdag 23 augustus 2016 Unizo plant opleiding over klantgericht ondernemen met Intago
vrijdag 19 augustus 2016 De toekomst van de helpdesk: Self-Service of Persoonlijk?
woensdag 17 augustus 2016 When the Ladies take over @ Intago
maandag 11 juli 2016 6 manieren om klantvriendelijk 'nee' te zeggen!
dinsdag 9 februari 2016 Intago groeit met nieuw kantoor op de Corda Incubator!
donderdag 4 februari 2016 10 tips voor een betere offerte
dinsdag 2 februari 2016 Wat als digitaal faalt?
donderdag 28 januari 2016 3 Technieken voor betere Customer Experience inzichten: NPS, CES & CXi
dinsdag 26 januari 2016 Design Trends, wat doe je ermee?
donderdag 21 januari 2016 5 Customer Experience Trends voor 2016
woensdag 13 januari 2016 Webdesign Trends 2016
woensdag 28 oktober 2015 Ontdek digitaal ondernemerschap!

Over Intago

Intago
Intago is een digital service design agency met oog voor jouw klantenbeleving. Wij geloven in de kracht van Customer Experience en adviseren organisaties naar een prachtige digitale dienstverlening. Van het opzetten van klantenportalen en helpdesks tot ondersteunende apps. Ook jouw team nemen we mee op digitaal avontuur met onze opleidingen. Think Customer, Get Digital!

Wingerstraat 12, 3390 Tielt-Winge

+32 16 36 50 50

+32 16 36 50 55

+32 487 737 002

http://www.intago.be/

Meer informatie