Intago schenkt gratis website aan Meensel-Kiezegem

Intago schenkt gratis website aan Meensel-Kiezegem

Dat het dorpje Meensel-Kiezegem ons nauw aan het hart ligt, moeten we jou alvast niet vertellen, bijna de helft van het Intago-team heeft er zijn roots. De keuze was dan ook snel gemaakt toen de cultuurhistorische organisatie achter de website meensel-kiezegem.be in de rats zat toen hun website werd gehackt net voor het jaareinde.

 

Meensel-Kiezegem, een gezellig dorpje in het Hageland

Het is misschien slechts een deelgemeente van Tielt-Winge, maar Meensel-Kiezegem is zonder twijfel één van de mooiste plekjes om te vertoeven in het Hageland. Gekend van de appels en peren, als geboorteplaats van Eddy Merckx, maar ook van het drama tijdens WOII ligt Meensel-Kiezegem ons Intago team nauw aan het hart.

De website Meensel-Kiezegem.be brengt dan ook een prachtig overzicht van de rijke geschiedenis en de vele belevenissen in dit tweelingdorpje. Initiatiefnemers Geert & Ronny zetten zich elke dag in om de verslagen van hun cultuurhistorisch onderzoek te verspreiden in en rond het dorp.

 

Net voor kerst 2016 werd de website gehackt. We hebben met ons team niet lang getwijfeld en zijn aan de slag gegaan om de oude content terug te halen uit de back-up. Van de gelegenheid maakten we ook maar gebruik om de website ineens in een nieuw responsive jasje te stoppen, klaar voor de komende jaren. Zo kunnen Geert & Ronny weer aan de slag met hun gloednieuwe website.

 

Sociaal ondernemen als startup

Als starter is het een uitdaging om meteen in te zetten op sociaal ondernemerschap. Er zijn nog geen grote budgetten, en tijd is kostbaar. Toch willen we van in het begin onze stempel drukken en op onze eigenzinnige manier ons steentje bijdragen. Het Intago team is vandaag al zeer maatschappelijk geëngageerd: de ene zet zich in voor dierenwelzijn, de andere is bezig met herinningseducatie.

 

Een gratis website voor jouw non-profitorganisatie

In plaats van financieel te sponsoren, zette Intago midden 2016 een speciale MVO-Campagne op. Eén keer per kwartaal bouwen we een gratis website voor een non-profitorganisatie. We kijken samen met de vereniging welke boodschap ze willen verspreiden én welke digitale tools nuttig kunnen zij voor de ondersteuning van hun community.

Daarna gaat het Intago team aan de slag. 50% van het werk doen we tijdens de werkuren, de andere helft investeren de teamleden in hun vrije tijd. Zo bouwen we op enkele weekends tijd een nieuwe online identiteit voor de vereniging, waarmee ze daarna zelf aan de slag kunnen.

 

Komt mijn vereniging in aanmerking?

We bouwden ondertussen al verschillende websites voor non-profitorganisaties als Dertiende Ster & Meensel-Kiezegem ’44. Ondertussen werden ook twee nieuwe projecten goedgekeurd door het team, namelijk Akwaaba Asuadei en de Belgische Vriendenkring Neuengamme.

 

Vanaf de zomer zijn er weer plaatsen vrij in onze planning, dus als jij denkt dat jouw vereniging een nieuwe website verdient, overtuig ons dan met een tof berichtje op onze Facebook pagina of via tom@intago.be. Wie weet val jij als volgende uit onze tomboladoos!Meer nieuws van Intago

woensdag 1 maart 2017 8 Business modellen voor digitaal ondernemen
woensdag 22 februari 2017 Intago schenkt gratis website aan Meensel-Kiezegem
dinsdag 14 februari 2017 Zie jij jouw website nog graag? Leg haar dan eens goed in de watten voor Valentijn!
donderdag 9 februari 2017 En toen waren ze met zeven!
woensdag 26 oktober 2016 Intago present bij de finale van KMO Laureaat!
woensdag 5 oktober 2016 Intago is genomineerd voor KMO Laureaat!
dinsdag 4 oktober 2016 1 jaar Intago!
dinsdag 23 augustus 2016 Unizo plant opleiding over klantgericht ondernemen met Intago
vrijdag 19 augustus 2016 De toekomst van de helpdesk: Self-Service of Persoonlijk?
woensdag 17 augustus 2016 When the Ladies take over @ Intago
maandag 11 juli 2016 6 manieren om klantvriendelijk 'nee' te zeggen!
dinsdag 9 februari 2016 Intago groeit met nieuw kantoor op de Corda Incubator!
donderdag 4 februari 2016 10 tips voor een betere offerte
dinsdag 2 februari 2016 Wat als digitaal faalt?
donderdag 28 januari 2016 3 Technieken voor betere Customer Experience inzichten: NPS, CES & CXi
dinsdag 26 januari 2016 Design Trends, wat doe je ermee?
donderdag 21 januari 2016 5 Customer Experience Trends voor 2016
woensdag 13 januari 2016 Webdesign Trends 2016
woensdag 28 oktober 2015 Ontdek digitaal ondernemerschap!

Over Intago

Intago
Intago is een digital service design agency met oog voor jouw klantenbeleving. Wij geloven in de kracht van Customer Experience en adviseren organisaties naar een prachtige digitale dienstverlening. Van het opzetten van klantenportalen en helpdesks tot ondersteunende apps. Ook jouw team nemen we mee op digitaal avontuur met onze opleidingen. Think Customer, Get Digital!

Wingerstraat 12, 3390 Tielt-Winge

+32 16 36 50 50

+32 16 36 50 55

+32 487 737 002

http://www.intago.be/

Meer informatie