Starters beginnen met Vlaanderenonline.be

Starters beginnen met Vlaanderenonline.be

Wel voor alle starters heeft Digistreet in samenwerking met Vlaanderen-Online.be niet alleen een eerste oplossing, maar ook de aanzet tot een definitieve oplossing. De eerste stappen op het internet zijn met Vlaanderen-Online totaal gratis.

Vlaanderen-Online.be is een digitale gids van ondernemingen, winkels, dienstverleners uit allerlei sectoren. Allen hebben ze één gemeenschappelijke noemer. Ze hebben een zaak, met een adres, met openingsuren en producten. Allemaal informatie die je kwijt kan in het gratis profiel op Vlaanderen-Online.be. Je komt er in het gezelschap van honderden andere collega’s die hun eerste stappen op het internet zetten. Maar er zijn er evenveel die al wat meer ervaring hebben. Grasduin even door al die profielen om te leren uit hun aanpak. Vooral de beschrijving van je product of dienst is zeer belangrijk.

Vlaanderen-Online.be is zeer sterk geoptimaliseerd voor de diverse zoekmachines. Dat wil zeggen dat je al snel gevonden wordt door de surfende Vlaming. Hetzij rechtstreeks op de website, hetzij via de zoekmachine. Maar je kan ook zelf aan de slag gaan. Knip en plak de rechtstreekse url - ze hebben allen de vorm van http://vlaanderenonline.be/organisatie/jebedrijfsnaam - in bijvoorbeeld je Facebookprofiel. Of maak een vermelding in digitale handtekening van je e-mail. Het zijn die kleine acties waarmee je op een gratis manier je naam kan verspreiden.

Maar niet alleen je naam moet verspreid worden. In je profiel kan je ook nieuws over je onderneming toevoegen. Die verschijnen als nieuwsberichten op de muur van Vlaanderen-Online. Bezoekers die komen lezen, komen dan vanzelf je bericht tegen. Het meest recente staat immers bovenaan. Vertel over de nieuwste producten, vertel over de problemen die je kan oplossen, vertel over je speciale acties. Er zijn redenen genoeg om over je onderneming te vertellen. Zeker als starter, want dan is alles werkelijk nieuw nieuws!

Is de eerste fase van de opstart voorbij en heb je nood aan een wat stevigere aanwezigheid op het internet? Dan kan je vanuit Vlaanderen-Online doorgroeien in een van de zwaardere profielen op Digistreet. Als je bestaande informatie en nieuwsberichten worden gewoon in je nieuwe website geïntegreerd! Meer informatie vind je hier!Meer nieuws van Digistreet

vrijdag 12 mei 2017 Een Digistreet website in de kijker: Megabikecenter Xaveer
dinsdag 11 april 2017 Een Digistreet website in de kijker: Automotive Inspection Services
woensdag 29 maart 2017 De website anno 2017: swipen, tappen, tilten!
woensdag 22 februari 2017 Een Digistreet website in de kijker: Zilverden
vrijdag 6 januari 2017 Digistreet voorspelt de digitale marketingtrends van 2017!
vrijdag 23 december 2016 Ergernissen tijdens de solden? Jij kan ze vermijden!
woensdag 7 december 2016 Een nieuw platform voor Shopping Oostende!
maandag 28 november 2016 5 tips voor de ideale kerstbeleving in jouw zaak!
maandag 14 november 2016 Een Digistreet website in de kijker: Tuinen Soetemans
woensdag 26 oktober 2016 Ben jij al actief op Vlaanderen Online?
maandag 17 oktober 2016 Een Digistreet website in de kijker: Sanitair & Verwarming Swiggers
donderdag 1 september 2016 Jouw onderneming versus digitaal, een uitdaging?
dinsdag 5 juli 2016 Digistreet Website in de Kijker!! - Vervoer Engelbosch - Tienen
vrijdag 15 april 2016 Digistreet in stijl gelanceerd
donderdag 7 april 2016 Verengingen hebben bij Digistreet een streepje voor
donderdag 31 maart 2016 Digistreet, de ideale formule voor uw klanten
donderdag 17 maart 2016 Hoe meer klanten in je zaak? Starten met campagnes die werken.
dinsdag 16 februari 2016 Neem voorsprong met een marketingplan
dinsdag 9 februari 2016 Tien termen uit een digitaal marketingwoordenboek
dinsdag 2 februari 2016 Starters beginnen met Vlaanderenonline.be

Over Digistreet

Digistreet
Digistreet is dé digitale marketingoplossing voor de zelfstandige ondernemer. Met een Digistreet website ben je klaar voor de nieuwe digitale wereld. Je krijgt een website die werkt op computer, tablet en smartphone. Je nieuws wordt automatisch geplaatst op Facebook, Twitter & LinkedIn. Dit allemaal in één handige tool waarmee je jouw website volledig zelf kan beheren. Onze medewerkers helpen jou verder met de eerste configuratie.

Kruisstraat 3 bus 2, 3390 Tielt-Winge

016 36 50 51

http://www.digistreet.be/

Meer informatie