Digistreet in stijl gelanceerd

Digistreet in stijl gelanceerd

Innoveren is belangrijk, dat was het standpunt van Peter Bertels van het Vlaams Innovatiecentrum. Want anders blijf je stilstaan, wat je in de grote wereld zelfs eerder kan vertalen als achteruitgaan. Innoveren staat niet altijd gelijk met ongelooflijke ingewikkelde technologie, gewoon een nieuwe methode om service te verlenen is ook al innoveren. Koppel je dat aan een technologie als Digistreet, dan weet je dat je op het juiste spoor zit.

Moeder Hageland

Pierre-Bernard Vanacker van de provincie Vlaams-Brabant kaderde Digistreet in het project van Hageland-Online. Daar lag de nadruk op de twee-eenheid van het promoten van het Hageland via de digitale snelweg, maar ook de streekgebonden handelaars gemakkelijk toegang geven tot een platform, waar men meerwaarde kon bereiken richting de buitenwereld. Iets wat gedeputeerde Monique Swinnen volmondig als een goed project bevestigde. Zij wenste via de nieuwe media boreling Digistreet alle goeds toe.

Sierlijke eenvoud

Digistreet bouwt immers verder op deze fundamenten. Dat liet Tom Devos duidelijk zien. Hetzelfde principe werd immers doorgetrokken naar Vlaanderen-Online, waarbij iedere ondernemer zich in geen tijd van zijn eigen digitale aanwezigheid kan verzekeren. De onderliggende technologie van Digistreet laat toe om berichten te posten, maar ook om een mooie website te bouwen. Maar er is meer. Dat maakte Tom Devos snel duidelijk. Er is het professionele uitzicht, tegen een lage prijs, maar met een goede begeleiding. Geen enkele ondernemer wordt nog geconfronteerd met een ondoordringbare technologische muur.

E-commerce

Bovendien wordt de hele wereld zijn uitstalraam. In een leuk filmpje leerden we dat Digistreet zijn eenvoud en gebruiksvriendelijkheid ook doorgetrokken heeft in een formule met een webshop. We zagen de stichters als rasechte acteurs over het scherm figureren in een aankoop vanuit de luie zetel. Een fruitmand samenstellen met streekproducten, het is een koud kunstje. Diezelfde streekproducten mochten we achteraf op een netwerk receptie met smaak proeven. Digistreet is onder een goed gesternte gestart.

Digistreet

Ondertussen zijn we enkele maanden verder en hebben heel wat bedrijven de Digistreet formule reeds in gebruik genomen. En de succes formule loopt maar verder, mede door de snelle en eenvoudige opzet van de websites. Zo kan uw website op één dag in een volledig nieuw jasje zitten met een frisse look & feel. 

Interesse? Klik hier om een seintje te geven. Of bel dadelijk naar 016 36 50 51, wij staan voor je klaar!Meer nieuws van Digistreet

vrijdag 12 mei 2017 Een Digistreet website in de kijker: Megabikecenter Xaveer
dinsdag 11 april 2017 Een Digistreet website in de kijker: Automotive Inspection Services
woensdag 29 maart 2017 De website anno 2017: swipen, tappen, tilten!
woensdag 22 februari 2017 Een Digistreet website in de kijker: Zilverden
vrijdag 6 januari 2017 Digistreet voorspelt de digitale marketingtrends van 2017!
vrijdag 23 december 2016 Ergernissen tijdens de solden? Jij kan ze vermijden!
woensdag 7 december 2016 Een nieuw platform voor Shopping Oostende!
maandag 28 november 2016 5 tips voor de ideale kerstbeleving in jouw zaak!
maandag 14 november 2016 Een Digistreet website in de kijker: Tuinen Soetemans
woensdag 26 oktober 2016 Ben jij al actief op Vlaanderen Online?
maandag 17 oktober 2016 Een Digistreet website in de kijker: Sanitair & Verwarming Swiggers
donderdag 1 september 2016 Jouw onderneming versus digitaal, een uitdaging?
dinsdag 5 juli 2016 Digistreet Website in de Kijker!! - Vervoer Engelbosch - Tienen
vrijdag 15 april 2016 Digistreet in stijl gelanceerd
donderdag 7 april 2016 Verengingen hebben bij Digistreet een streepje voor
donderdag 31 maart 2016 Digistreet, de ideale formule voor uw klanten
donderdag 17 maart 2016 Hoe meer klanten in je zaak? Starten met campagnes die werken.
dinsdag 16 februari 2016 Neem voorsprong met een marketingplan
dinsdag 9 februari 2016 Tien termen uit een digitaal marketingwoordenboek
dinsdag 2 februari 2016 Starters beginnen met Vlaanderenonline.be

Over Digistreet

Digistreet
Digistreet is dé digitale marketingoplossing voor de zelfstandige ondernemer. Met een Digistreet website ben je klaar voor de nieuwe digitale wereld. Je krijgt een website die werkt op computer, tablet en smartphone. Je nieuws wordt automatisch geplaatst op Facebook, Twitter & LinkedIn. Dit allemaal in één handige tool waarmee je jouw website volledig zelf kan beheren. Onze medewerkers helpen jou verder met de eerste configuratie.

Kruisstraat 3 bus 2, 3390 Tielt-Winge

016 36 50 51

http://www.digistreet.be/

Meer informatie