Blog vandaag je kerstactie op Vlaanderen Online

Blog vandaag je kerstactie op Vlaanderen Online

Want ja, er wordt nu al duchtig gezocht naar kerst. Als u de trendgegevens van Google zou nagaan, dan valt dat aspect net op. Hoewel december zonder twijfel de knalmaand is, kunt u nu reeds in november ook al een breed publiek bereiken. Dus schrijf nu uw kerst gerelateerde verhalen met je aanbiedingen en je specials, plaats ze en geef de zoekmachines de tijd om ze te indexeren, zodat je in december ook echt kunt knallen.

Genereer eerst ideeën

Nu al kerstartikelen plaatsen? Welke artikelen van uw assortiment zijn ideaal voor in het pakje gestoken te worden? Welke producten vallen onder beide voorgaande categorieën? Of je nu mode, beauty, food, reis, streekproducten of enig ander product in uw aanbod hebt, u kan er altijd wat met kerst! De leukste kerst outfits voor modefreaks, feest-make-up voor dames, de leukste kookboeken of streekproducten voor onder de kerstboom voor foodies, de leukste travelgadgets voor reisfanaten… Er is altijd iets wat in uw straatje past!

Schrijf krachtig

Je tekst moet moet niet te overdadig zijn. Dat is net het gevaar met teksten en blogs die net voor deze gelegenheid geschreven wordt. Gewoon refereren naar kerst en eindejaar is voldoende. Concentreer je verder op je aanbod of product. Mensen worden al te veel overspoeld door marketing met het ideale kerstcadeau en de mooiste kerstwensen. Onderscheid uzelf net van al die andere door de nadruk te leggen op je product.

Let op de spelling

Spelling is een dooddoener in blogs. Als u fouten schrijft, haken lezers misschien af, maar het is ook schadelijk voor uw bedrijfsimago. Wie slordig is in eigen communicatie, is dat vaak ook in de ogen van klanten. Vieren we eigenlijk kerst of Kerst? We schrijven kerst met een kleine letter. Dat geldt ook voor alle samenvoegingen: kerstballen, kerstcadeau, kerstdag, kerstconcert, kerstboom, kerstversiering, kerstlied, kerstkribbe … Kerst als aanzet van een zin? Dan schrijft men uiteraard wel een hoofdletter. Kerstmis, het eigenlijke kerstfeest, de geboorte van Jezus, schrijft men met een hoofdletter. De Kerstman, de mythische figuur met zijn rendieren verdient altijd en overal een hoofdletter.

Plaats het op Vlaanderen Online

En dan moet u uiteindelijk uw blog een plaatsje geven. Uiteraard gaat u hiervoor naar je profiel op Vlaanderen Online dat je via Digistreet hebt aangemaakt - als u nog geen bedrijfsprofiel hebt, maak er dan als de bliksem snel eentje aan - en spring naar de blok nieuws. Een blog invoeren is kinderspel. Er is een titel, een inleiding en een vervolgtekst. En denk ook aan een mooie sprekende foto. Zorg er wel voor dat deze optimaal is voor het gebruik op het web. Gebruik uw fotoprogramma om de maat naar maximaal 1260 pixels breed te brengen. Succes!

Plaats jouw bericht nu op Vlaanderen Online!Meer nieuws van Digistreet

vrijdag 12 mei 2017 Een Digistreet website in de kijker: Megabikecenter Xaveer
dinsdag 11 april 2017 Een Digistreet website in de kijker: Automotive Inspection Services
woensdag 29 maart 2017 De website anno 2017: swipen, tappen, tilten!
woensdag 22 februari 2017 Een Digistreet website in de kijker: Zilverden
vrijdag 6 januari 2017 Digistreet voorspelt de digitale marketingtrends van 2017!
vrijdag 23 december 2016 Ergernissen tijdens de solden? Jij kan ze vermijden!
woensdag 7 december 2016 Een nieuw platform voor Shopping Oostende!
maandag 28 november 2016 5 tips voor de ideale kerstbeleving in jouw zaak!
maandag 14 november 2016 Een Digistreet website in de kijker: Tuinen Soetemans
woensdag 26 oktober 2016 Ben jij al actief op Vlaanderen Online?
maandag 17 oktober 2016 Een Digistreet website in de kijker: Sanitair & Verwarming Swiggers
donderdag 1 september 2016 Jouw onderneming versus digitaal, een uitdaging?
dinsdag 5 juli 2016 Digistreet Website in de Kijker!! - Vervoer Engelbosch - Tienen
vrijdag 15 april 2016 Digistreet in stijl gelanceerd
donderdag 7 april 2016 Verengingen hebben bij Digistreet een streepje voor
donderdag 31 maart 2016 Digistreet, de ideale formule voor uw klanten
donderdag 17 maart 2016 Hoe meer klanten in je zaak? Starten met campagnes die werken.
dinsdag 16 februari 2016 Neem voorsprong met een marketingplan
dinsdag 9 februari 2016 Tien termen uit een digitaal marketingwoordenboek
dinsdag 2 februari 2016 Starters beginnen met Vlaanderenonline.be

Over Digistreet

Digistreet
Digistreet is dé digitale marketingoplossing voor de zelfstandige ondernemer. Met een Digistreet website ben je klaar voor de nieuwe digitale wereld. Je krijgt een website die werkt op computer, tablet en smartphone. Je nieuws wordt automatisch geplaatst op Facebook, Twitter & LinkedIn. Dit allemaal in één handige tool waarmee je jouw website volledig zelf kan beheren. Onze medewerkers helpen jou verder met de eerste configuratie.

Kruisstraat 3 bus 2, 3390 Tielt-Winge

016 36 50 51

http://www.digistreet.be/

Meer informatie