Nu € 2 korting op je EasyBlue gasfles!

Nu € 2 korting op je EasyBlue gasfles!

Voor elk seizoen

Strenge winter? De lichtgewicht stalen fl es garandeert een goede verdampingscapaciteit waardoor deze ook bij koude temperaturen blijft werken.

Geen gedoe met aankoopbewijzen

Primagaz heft statiegeld op EasyBlue™ PLUS (25 euro). Je hoeft dus geen pasjes, waarborgkaarten of andere aankoopbewijzen meer te bewaren. Wil je bij het inleveren van je gasfl es geen andere? Dan krijg je het statiegeld volledig terugbetaald.

Onmisbare app

Hét succesnummer van EasyBlue™ 5kg* is er ook voor EasyBlue™ PLUS: de inhoudsmeter-app. Meet de resterende inhoud van je gasfl es, ontdek interessante promo’s, lekkere recepten, een leuke playlist en vind de dichtstbijzijnde EasyBlue™ PLUS-verkooppunten. Download de gratis Primagaz EasyBlue™ app in de App Store en op Google Play vanaf midden april.

Win geweldige prijzen met EasyBlue™ PLUS

EasyBlue™ PLUS gekocht? Ga naar www.primagaz.be/easyblueplusbe en vul de unieke code in die op het label rond de kraan van je gasfl es staat. Zo maak je meteen kans op fantastische prijzen.

EasyBlue™ XL, de lichtgewicht kampioen

EasyBlue™ XL is gemaakt voor het intensievere gebruik: de (buiten)keuken, je terrasheater,… De fl es heeft exact dezelfde voordelen als EasyBlue™ PLUS, maar bevat 9,5 kg propaangas en je betaalt 35 euro statiegeld. De fles is eveneens mee opgenomen in de app.Meer nieuws van Arnauts

donderdag 20 oktober 2016 Ook lekker nazomeren? Koop nu je EasyBlue XL-gasfles met een flinke korting!
dinsdag 7 juni 2016 5 tips voor een onvergetelijke campingtrip met gas
dinsdag 19 april 2016 Nu € 2 korting op je EasyBlue gasfles!
dinsdag 22 maart 2016 Haal je gasbarbecue van onder het stof!
maandag 12 oktober 2015 Opgepast met je gasfles als het vriest

Over Arnauts

Arnauts
Arnauts Gas uit Kortenaken is gespecialiseerd in vloeibare petroleumgassen : Butaan en propaan. Met meer dan 25 jaar ervaring en continue bijscholing en gespecialiseerde opleidingen. Wij zijn verdeler van gasflessen – bulktransport en installateur voor Primagaz. Verdeler van Praxair – Gas for All

Krawatenstraat 1, 3470 Kortenaken

+32 11 58 74 25

http://www.arnautsgas.be

Meer informatie