Haal je gasbarbecue van onder het stof!

Haal je gasbarbecue van onder het stof!

Tijd voor een onderhoud

Als je na de ‘winterstop’ je gasbarbecue voor de eerste keer terug start, is het zeker aangewezen om na te kijken of de slang nog van goede kwaliteit is. Je wil niet werken met een verduurde gasslang. Kijk ook eens of er nog voldoende gas in de fles is, en of je reservefles niet volledig is opgebruikt. Zo sta je niet voor verrassingen als je lentetafel vol gasten zit.

Nieuw: meet het volume van je gasfles met je smartphone

Met Primagaz hebben we dé ideale oplossing voor jouw barbecue. Ze ontwikkelden namelijk een nieuwe krachtpatser: de Primagaz Easy Blue Light Steel! De fles is niet alleen minder zwaar om te dragen, maar ook nog eens 7cm lager dan een gewone fles, perfect voor onder de barbecue dus!

Met zijn 6kg propaangas kan je snel aan de slag. Wil je weten hoeveel gas er nog in de fles zit? Installeer dan de handige inhoudsmeter-app, u kan de EasyBlue-app gratis downloaden in de App Store en op Google Play.

Vroege Lente-Actie

Tot eind april lanceren we een speciale promotie, énkel bij Arnauts Gas, voor onze barbecueliefhebbers op de EasyBlue gasfles Je krijgt niet alleen een korting van € 2 op de EasyBlue fles, maar ontvangt daar bovenop nog een gratis Easy-Blue-ontspanner voor de EasyBlue gasfles. Kom dus snel eens langs bij Krista in ons depot in Kortenaken en haal vandaag nog een EasyBlue gasfles in huis voor maar € 20 per stuk (+ € 25 statiegeld).

Voor de EasyBleu fles loopt tot eind 2016 een wedstrijd en maakt u kans op fantastische prijzen. Rond iedere kraan hangt een label met unieke code, deze kan u ingeven op de Easy-Bleu-wedstrijdpagina van Primagaz!Meer nieuws van Arnauts

donderdag 20 oktober 2016 Ook lekker nazomeren? Koop nu je EasyBlue XL-gasfles met een flinke korting!
dinsdag 7 juni 2016 5 tips voor een onvergetelijke campingtrip met gas
dinsdag 19 april 2016 Nu € 2 korting op je EasyBlue gasfles!
dinsdag 22 maart 2016 Haal je gasbarbecue van onder het stof!
maandag 12 oktober 2015 Opgepast met je gasfles als het vriest

Over Arnauts

Arnauts
Arnauts Gas uit Kortenaken is gespecialiseerd in vloeibare petroleumgassen : Butaan en propaan. Met meer dan 25 jaar ervaring en continue bijscholing en gespecialiseerde opleidingen. Wij zijn verdeler van gasflessen – bulktransport en installateur voor Primagaz. Verdeler van Praxair – Gas for All

Krawatenstraat 1, 3470 Kortenaken

+32 11 58 74 25

http://www.arnautsgas.be

Meer informatie